Contrast aanpassen

U kunt het contrast van vensters en knoppen aanpassen zodat ze beter zichtbaar zijn. Dit is niet hetzelfde als het wijzigen van de helderheid van het hele scherm; alleen delen van de gebruikersinterface zullen veranderen.

1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Toegankelijkheid.

2. Klik op Toegankelijkheid om het paneel te openen.

3. Select the Seeing section to open it.

4. Switch the High Contrast switch to on.

Hoog contrast snel in- of uitschakelen

U kunt hoog contrast aan- en uitzetten door te klikken op het toegankelijkheidspictogram in de bovenbalk en Hoog contrast te selecteren.