Scherm laten knipperen bij alerteringsgeluiden

Bij bepaalde berichten en gebeurtenissen speelt uw computer een eenvoudig alerteringsgeluid af. Als u deze geluiden moeilijk kunt horen, dan kunt u of het hele scherm, of de titelbalk laten knipperen wanneer er een alerteringsgeluid klinkt.

Dit kan ook van pas komen in een omgeving waar het belangrijk is dat uw computer stil is, zoals in een bibliotheek. Zie Waarschuwingsgeluid kiezen of uitschakelen om te leren hoe u het meldingsgeluid kunt dempen, om daarna visuele alertering in te schakelen.

1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Toegankelijkheid.

2. Klik op Toegankelijkheid om het paneel te openen.

3. Select the Hearing section to open it.

4. In the Visual Alerts section, switch the Visual Alerts switch to on.

5. Under Flash Area, select whether you want the entire screen or just your current window title to flash.

U kunt Visuele alertering ook snel in- en uitschakelen door te klikken op het toegankelijkheidspictogram in de bovenbalk en Visuele alerteringen te selecteren.