Tietoja tästä oppaasta

Tämä ohje esittelee Ubuntu-työpöydän keskeisimmät ominaisuudet, vastaa tietokoneaiheisiin kysymyksiin ja tarjoaa vinkkejä tietokoneen tehokkaaseen käyttöön.

• Ohje on jaoteltu lyhyisiin tehtäväkohtaisiin aiheisiin, ei kappaleisiin. Pyrimme siihen, että lukija ei joudu käydä koko ohjekirjaa läpi löytääkseen vastauksen tiettyyn kysymykseen.

• Toisiinsa liittyvät aiheet on linkitetty. "Lue myös"-linkit sivujen alalaidassa ohjaavat aiheeseen liittyviin ohjeisiin.

• Tekstisyötekenttä ohjeen yläreunassa on hakukenttä. Kun aloitat tekstin kirjoittamisen siihen, avautuu hakuehtoihin sopiva listaus kentän alapuolelle. Listasta yksittäisen aiheen napsauttaminen avaa kyseisen ohjeen.

• Ohjetta parannetaan jatkuvasti. Vaikka ohjeesta on pyritty tehdä mahdollisimman kattava, se ei varmastikaan vastaa kaikkiin kysymyksiin. Ohjeeseen tehdään lisäyksiä, jotta se olisi entistä hyödyllisempi.

Kiitos Ubuntu-työpöytäoppaaseen tutustumisesta.

-- Ubuntun dokumentaatiotiimi