Over deze handleiding

Deze handleiding geeft u een rondleiding door de Ubuntu-bureaubladfuncties, beantwoordt uw computergerelateerde vragen en geeft tips over hoe u uw computer doeltreffend kunt gebruiken.

• Deze handleiding is verdeeld in korte, taakgerichte onderwerpen - niet in hoofdstukken. Dit betekent dat u niet een hele handleiding hoeft door te spitten om antwoord op uw vragen te krijgen.

• Verwante onderwerpen zijn aan elkaar gekoppeld. "Zie ook"-koppelingen onderaan sommige pagina's leiden u naar verwante onderwerpen.

• Het tekstinvoervak bovenaan deze handleiding fungeert als zoekbalk en er zullen relevante resultaten onder verschijnen zodra u begint te typen. Klik met links op een resultaat om de pagina te openen.

• Deze handleiding wordt doorlopend verbeterd. Ook al hebben we geprobeerd om u een volledige verzameling nuttige informatie te bieden, we weten dat we hier nooit al uw vragen kunnen beantwoorden. We blijven echter meer informatie toevoegen om u nog beter te kunnen helpen.

Wij danken u dat u de tijd heeft genomen deze handleiding te lezen.

-- Het Ubuntu-documentatieteam