Miksi lisäisin tilin?

Tilien lisääminen tuo haluamasi palvelut, kuten kalenterin, keskustelun ja sähköpostin, suoraan työpöydälle liittäen ne saumattomasti osaksi käyttökokemusta. Se myös mahdollistaa useiden eri palveluiden, kuten keskustelujen, seuraamisen samanaikaisesti. Kun tili on kerran luotu, kaikki palvelut ovat valmiita käyttöön heti tietokoneen käynnistyttyä.

Lue Verkkopalvelut ja sovellukset saadaksesi tietoa, mitkä sovellukset voivat käyttää mitäkin palveluita.