Luo käynnistyslevy

Tässä asiayhteydessä käynnistyslevy tarkoittaa USB-asemaa, jonka avulla voit käynnistää ja asentaa Ubuntun. USB-aseman tulee olla kapasiteetiltaan vähintään kaksi gigatavua. Kaikki USB-asemalla olevat tiedot poistetaan, kun luot käynnistyslevyn.

Oletetaan, että olet ladannut Ubuntun ISO-levykuvan.

Luo käynnistyslevy Ubuntun ISO-levykuvasta:

1. Avaa Käynnistyslevyn luonti Toiminnot-yleisnäkymän hakukenttää käyttäen.

2. Jos ISO-levykuva on Lataukset-kansiossasi, ja kyseisessä kansiossa on vain yksi ISO-levykuva, Käynnistyslevyn luonti valitsee levykuvan automaattisesti. Muussa tapauksessa valitse oikea ISO-levykuva itse.

3. Jos tietokoneeseesi on liitetty vain yksi USB-asema, Käynnistyslevyn luonti valitsee sen automaattisesti. Muussa tapauksessa valitse oikea USB-asema itse.

4. Napsauta Luo käynnistyslevy.

5. Napsauta Kyllä vahvistaaksesi. Toimenpide kestää noin kymmenen minuuttia.

6. Kun "Asennus valmistui"-ikkuna avautuu, napsauta Lopeta.