Lukitusnäyttö

Lukitusnäyttö näyttää mitä koneella tapahtuu kun kone on lukittu, ja se näyttää yhteenvedon mitä on tapahtunut ollessasi poissa. Lukitusnäyttö näyttää hyödyllisiä tietoja:

• päivän ja ajan sekä tiettyjä ilmoituksia

• akun ja verkon tilan

Avaa tietokoneen lukitus napsauttamalla kerran hiirtä tai kosketyuslevyä, tai painamalla Esc tai Enter. Eteesi ilmestyy sisäänkirjautumisnäkymä, johon voit kirjoittaa salasanan avataksesi tietokoneen lukituksen. Voit myös aloittaa suoraan lukitusnäytössä salasanasi kirjoittamisen, jolloin lukitusnäyttö poistuu näkyvistä automaattisesti. Voit myös vaihtaa käyttäjää sisäänkirjautumisnäkymässä, jos koneella on useampi kuin yksi käyttäjätili.

To hide notifications from the lock screen, see Ilmoitusten piilottaminen lukitusnäytöltä.