Miten otan rajoitetut tiedostomuodot käyttöön?

DVD-tukea ei voida toimittaa Ubuntun mukana oikeudellisten ja teknisten rajoitusten vuoksi. Useimmat kaupalliset DVD-levyt ovat salattuja ja vaativat salauksenpurkuohjelmiston niiden toistamiseksi.

Käytä vaihtoehtoisia purkuohjelmia

Joissain maissa kopiointisuojausten ohittaminen ei ole sallittua. Suomessa tällaisten ohjelmistojen asennus ja käyttö on sallittua, mutta levitys ei. Varmista muissa maissa ennen suojauksen ohitusta toimenpiteen laillisuus.

1. Asenna libdvdnav4, libdvdread8, gstreamer1.0-plugins-bad, gstreamer1.0-plugins-ugly ja libdvd-pkg.

2. Avaa pääteikkuna painamalla Ctrl+Alt+T.

3. Suorita komento

sudo dpkg-reconfigure libdvd-pkg

ja vahvista asentaaksesi libdvdcss2:n.