Osallistu tämän ohjeen kehittämiseen

Tämä ohje on luotu vapaaehtoisen yhteisön toimesta. Olet tervetullut mukaan. Jos huomaat virheen ohjeessa (esimerkiksi kirjoitus- tai käännösvirheen, virheellisen ohjeen tai puuttuvia aihealueita), tee vikailmoitus.

Tee vikailmoitus (ns. bugiraportti) painamalla Alt+F2 ja kirjoittamalla ubuntu-bug ubuntu-docs. Luo vikailmoitus painamalla Enter.

Lue Ubuntun ongelmanraportointiohjeet saadaksesi lisätietoja, kuinka tehdä vikailmoitus.

Kiitos mielenkiinnosta Ubuntun ohjeiden parantamista kohtaan!