Doe mee om deze handleiding te verbeteren.

Dit hulpsysteem is gemaakt door een vrijwilligersgemeenschap. U bent welkom om deel te nemen. Als u problemen met deze hulppagina's tegenkomt (zoals tikfouten, onjuiste instructies of onderwerpen die zouden moeten worden behandeld maar dat niet zijn), dan kunt u een fout rapporteren.

Om een fout te melden, druk op Alt+F2 en typ ubuntu-bug ubuntu-docs. Druk op Enter om het proces van probleeminformatie verzamelen te starten.

Zie de Foutmeldingsinstructies voor Ubuntu voor meer informatie over hoe u een fout kunt melden.

Bedankt voor het helpen om Ubuntu Hulp beter te maken!