Más felhasználók nem tudják szerkeszteni a hálózati kapcsolatokat
Ha egy hálózati kapcsolatot csak Ön tud szerkeszteni, a számítógép más felhasználói nem, akkor szükség lehet a kapcsolat átállítására elérhető minden felhasználónak állapotúra. Ekkor a számítógép minden felhasználója tud csatlakozni az adott kapcsolat használatával.
Nyissa meg a Tevékenységek áttekintést, és kezdje el begépelni a Hálózat szót.
Kattintson a Hálózat elemre a panel megnyitásához.
Válassza a bal oldali lista Wi-Fi pontját.
A kapcsolat részleteinek megnyitásához nyomja meg a
gombot.
Válassza a bal oldali ablaktábla Személyazonosság pontját.
A Személyazonosság panel alján jelölje be az Elérhető minden felhasználónak négyzetet a hálózati kapcsolat használatának engedélyezéséhez más felhasználók számára.
Nyomja meg az Alkalmazás gombot a módosítások mentéséhez.