Snabbinställningar

Snabbinställningsknapparna i systemmenyn låter dig snabbt slå av och på tillgängliga tjänster, och välja Bluetooth-enheter eller trådlösa nätverk.

Trådlöst

Tryck på knappen Trådlöst för att slå på och av det trådlösa nätverket.

Knappen visar det för närvarande anslutna trådlösa nätverket.

Tryck på right för att visa tillgängliga nätverk.

Välj ett nätverk för att initiera en anslutning, eller välj Alla nätverk för att öppna inställningspanelen Trådlöst.

Trådbundet

Tryck på knappen Trådbundet för att slå på och av trådbundet nätverk. Knappen visar information om den aktuella trådbundna nätverksanslutningen. Tryck på right för att visa fler inställningar. Välj Trådbundna inställningar för att öppna inställningspanelen Nätverk.

Bluetooth

Tryck på knappen Bluetooth för att slå på och av bluetooth. Knappen visar namnet på den första enheten, eller antalet anslutna enheter. Tryck på right för att visa parade och anslutna Bluetooth-enheter. Välj en att ansluta eller koppla från. Välj Bluetoothinställningar för att öppna inställningspanelen Bluetooth.

Strömläge

Knappen Strömläge visar aktuell inställning för Strömläge. Tryck på knappen för att växla till Strömsparare eller tillbaka till aktuell inställning. Tryck på right för att välja från alla lägen. Välj Ströminställningar för att öppna inställningspanelen Ström.

Brytare

De andra knapparna visar aktuell status för Nattbelysning, Mörk stil, Flygplansläge eller belysning för Tangentbord om tillgängligt. Tryck på knappen för att slå på eller av.

Bakgrundsprogram

Antalet bakgrundsprogram som körs på systemet visas längst ner i systemmenyn. Klicka för att visa en lista över dessa program. Att välja ett program från listan öppnar ett fönster för det programmet och tar bort det från Bakgrundsprogram. Välj Programinställningar för att öppna inställningspanelen för Program.