Automatisch inloggen

U kunt uw instellingen zo wijzigen dat uw account automatisch wordt aangemeld wanneer u uw computer opstart:

1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Gebruikers.

2. Klik op Gebruikersaccounts om het paneel te openen.

3. Klik op Ontgrendelen rechtsboven in de hoek en voer uw wachtwoord in wanneer daar om gevraagd wordt.

4. If it is a different user account that you want to log into automatically, select the account under Other Users.

5. Switch the Automatic Login switch to on.

Wanneer u de volgende keer uw computer start, zult u automatisch aangemeld worden. Als u deze optie inschakelt, dan hoeft u niet uw wachtwoord in te voeren om u aan te melden. Dit betekent wel dat anderen, wanneer zij uw computer aanzetten, toegang hebben tot uw account en uw persoonlijke gegevens waaronder uw bestanden en bladergeschiedenis.

Als uw accounttype Standaard is, dan kunt u deze instelling niet wijzigen. Neem contact op met uw systeembeheerder; deze kan de instelling voor u wijzigen.