Wat gebeurt er wanneer ik mijn computer in de pauzestand zet?

Wanneer u de computer in de pauzestand zet, wordt hij gepauzeerd. Al uw toepassingen en documenten blijven open staan, maar het scherm en andere delen van de computer worden uitgezet om energie te besparen. De computer staat echter nog wel aan en zal nog altijd een kleine hoeveelheid stroom gebruiken. U kunt hem weer activeren door een toets in te drukken of met de muis te klikken. Als dat niet werkt, probeer dan op de aan/uit-knop te drukken.

Sommige computers hebben problemen met hardwareondersteuning hetgeen betekent dat de pauzestand mogelijk niet goed functioneert. Het is een goed idee om de pauzestand eerst op uw computer te testen voordat u er echt gebruik van gaat maken.

Sla uw werk altijd op voordat u de pauzestand gebruikt

U dient al uw werk op te slaan voordat u de computer in de pauzestand zet, voor het geval er iets fout gaat en uw geopende toepassingen en documenten niet kunnen worden hersteld wanneer u de computer weer activeert.